onsdag 1 september 2010

Nu blir det till att baka surdegsbröd.


Känn på den här: baktillbehör som bakstenar, jästkorgar och knåddukar. Visst får man lust att baka!?
I det perfekta butiksläget, hörnet Bondegatan-Renstiernas gata där det en gång i tiden låg en herrkostymsbutik, har Saltå Kvarn öppnat precis i dagarna. De är kända för sina surdegsbröd och ekologiska produkter och var om inte på söder ska man öppna en sådan här butik! Söderborna är ju kända som miljötänkare och som bakande surdegar. Jag som älskar att baka bröd måste ju dit genast och prova deras ekologiska mjöl och andra produkter som linser, bönor, pasta, pastasåser.

2 kommentarer:

  1. Visst är det toppen! Äntligen här! Jag har hört att de snart ska börja sälja kött också, stämmer det?

    SvaraRadera
  2. Kött???Passar det verkligen i deras ekologiska koncept? Men det skulle vara toppen för jag köper gärna kött från producenter där jag vet att djuren har haft ett bra liv innan de hamnar på tallriken. Jag ska dit och kolla....kan höra efter när jag köper deras goda bröd.

    SvaraRadera